Cazare in regim hotelier Brasov, garsoniera de inchiriat in Brasov – 0762838354

https://www.facebook.com/studiosafirbrasov , 0762838354

Garsoniera Safir Brasov isi propune sa satisfaca nevoile tuturor clientilor privind cazarea, utilitatile si bugetul alocat unitatii de cazare, astfel ca am conceput un spatiu modern, decomandat, complet utilat si echipat cu mobilier complet.

In dormitor dispuneti de: internet wi-fi, smart TV, uscator de par, fier de calcat. Baia este echipat cu prosoape si halate de baie din bumbac, iar bucataria este dotata cu spatiu de servit masa, cuptor, aragaz si frigider incorporabile, cuptor cu microunde, prajitor de paine si cafetiera. Terasa are vedere spre muntele Tampa si este dotata cu masa si scaune, intreaga garsoniera fiind conceputa astfel incat sa va simtiti ca acasa si sa nu va lipseasca nici un element necesar sederii in Brasov. Garsoniera in regim hotelier Brasov este dispune de un loc de parcare privat pe care vi-l punem la dispozitie.

Garsoniera de inchiriat Brasov este situat intr-un cartier rezidential nou in care gasiti tot ce va trebuie: magazine, coafor, farmacie, spatiu de joaca pentru copii si alte facilitati. Garsoniera este ideala pentru un cuplu in vacanta in Brasov. Pentru mai multe detalii si rezervari 0762838354.

45-studio_safir_brasov_0762838354.jpg

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s